Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

Дисеминација за пензионери

Клубот на пензионерите „Јане Сандански” Аеродром се почесто е место на средби на пензионерите со најразлични содржини од кои во прв ред се културно-забавните, литературни и информативните.

Повеќе...

Дисеминација за 220 студенти од Медицински и Стоматолошки факултет

Црвен крст на град Скопје,  традиционално,  во рамките на теренска настава по предметот Социјална медицина спроведува дисеминациска обука на студентите од Медицински и Стоматолошки факултет.

Повеќе...

ЕДНОДНЕВЕН ТРЕНИНГ-СЕМИНАР НА ОПШТИНСКИТЕ

Црвениот крст на град Скопје во соработка со општинските организации во Скопје постојано се грижи за оспособување и  кадровско и организационо јакнење на општинските тимови за одговор при катастрофи.

Повеќе...

Едноднева екскурзија со децата од интернатот од с. Љубанци

Одделот за млади на Црвен крст на град Скопје, во рамките на своите традиционални хуманитарни активности организира дружење со деца од социјално загрозени семејства, ранливи категории и рурални средини.

Повеќе...

Креативни работилници во рамките на проектот “И покрај се можеме”

Како втора фаза од реализација на проектот И покрај се можеме, младите од клубот одржаа креативни работилници во неколку институции, со најразлични материјали, техники прилагодени според нивната возраст и можности.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE