Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Медиумска покриеност

Мали проекти изработени во раките на програмата Црвен крст во акција-Промоција на хумани вредности се за добробит на заедницата. Тоа се проекти кои во себе носат една особено хумана и благородна суштина

Некои од нив за своја цел имале собирање на парични средства за зпасување на детски  живот, за обновување на опожарен дом,  за стипендија за понатамошно школување. Тоа беа проекти кои влијаеа квалитативното врз менувањето на нечји живот.
Токму поради сите овие причини седум од овие 116 проекти, кои се издвоиа со својата особено благородна природа, почнувајки од 30 мај па се до 18 јули, ќе бидат презентирани секој петок од осум часот во утринската програма на МТВ1.  Ова претставува одлична шанса младите луѓе кои вредно работеле во текот на целиот циклус да го презентираат сето она што успеале да го направат, а воедно да мотивираат ис то е мозно поголем број на млади луѓе да го следат нивниот пример.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE