Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Пинг понг турнир за средношколци

Во рамки на акцијата За посреќно детство на 7 јуни (сабота) 2008, во спортската сала на ОУ 11 Октомври  , се одржа пинг- понг турнир на кој учествуваа средношколци од неколку училишта на територија на град Скопје.

Турнирот беше организиран во соработка со Пингпонгарската Федерација на РМ, кои комплетно ја покрија логистичката поддршка за истиот.

ping pong

Првото место на турнирот го освои Иван Ѓуровски и за него, како и за второ и трето освоено место на турнирот, Црвен крст на град Скопје обезбеди награди кои свечено ќе им бидат доделени на музичкиот хепенинг планиран за 14.06.2008 год, (11:00-14:00 часот)  во Градскиот парк на Школка како завршница на камањата.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE