Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Нови канцеларии на Црвен крст

Црвен крст на Општинска Организација Чаир и Црвен крст на Општинска Организација на Гази баба во употреба ги пуштија новите простории за работа.

Истите се добиени во соработка со локална самоуправа со што Црвениот крст е препознаен од страна на локалната власт како организација која треба да биде блиску до населението како би можел да одговори на потребите. Новата адреса на Општинската Организација на Црвен крст Чаир е: ул Павле Илиќ б.б, Чаир и тел: 02/2621-924 Новата адреса на Општинската Организација на Црвен крст Гази баба е: ул. Антон Попов бр. 26, нас.Ченто и тел: 02/2529-153

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE