Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Курс за летни техники во Хрватска

На покана на Горската спасителна служба на Р. Хрватска, четири члена екипа од тимот за спасување на планина на Единица за одговор при катастрофи на  ЦКРМ

,од 8 до 15 ноември учествуваа на курсот за летни техники на спасување на планина.За цело време на курсот се изведуваа вежби за зајакнување на капацитети на секој член на тимот, индивидуално но и групно.  Учесниците на курсот се вратија побогати со нови техники на спасувања кои  ќе ги презентираат на останатите членови на тимот.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE