Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

ERU Австрија

Од 21 до 29.06.2008година во Лаубег, Австрија се одржа меѓународен ERU тренинг семинар организиран од страна на Австрискиот Црвен Крст, на кој учество земаа и тројца претставници на Македонскиот Црвен Крст

Повеќе...

Курс за спасители на вода

В периодот до 16-22.06.2008 год . Црвен крст на град Скопје организираше обука за 17 спасители на вода.

Повеќе...

Донација во с. Миладиновци

Дечињата од  детската градинка Росица, група Детелинка, во месец јуни организираа собирна акција на детска облека која сакаа да ја донираат на деца од социјално загрозени семејства.

Повеќе...

Креативна работилница за накит

Црвениот крст на град Скопје, во соработка со НВО Без граници, Интернационалните училишта Нова, на 19.06.2008 год. учествуваше на креативната работилница за накит во просториите на НВО СУМНАЛ во Т. Поле.

Повеќе...

ЦРВЕН КРСТ ОБЕЗБЕДИ ДУШЕЦИ ЗА СПИЕЊЕ

Црвениот Крст на град Скопје, во соработка со Дормео, обезбеди  душеци за спиење за Институтот за белодробни заболувања кај децата- Козле.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE