Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

Работилница на Јахорина

На Јахорина, Босна и Хецеговина од 4 до 7 јуни беше одржана пилот финална ЦКА-ПХВ работилница.

Повеќе...

Хуманитарна забава во Р.Ј. Корчагин

На 10.06.2008 во свечената сала на средното училиште Раде Јовчевски-Корчагин се одржа хуманитарна забава организирана од страна на клубот на млади на Црвениот крст на град Скопје.

Повеќе...

Пинг понг турнир за средношколци

Во рамки на акцијата За посреќно детство на 7 јуни (сабота) 2008, во спортската сала на ОУ 11 Октомври  , се одржа пинг- понг турнир на кој учествуваа средношколци од неколку училишта на територија на град Скопје.

Повеќе...

Медиумска покриеност

Мали проекти изработени во раките на програмата Црвен крст во акција-Промоција на хумани вредности се за добробит на заедницата. Тоа се проекти кои во себе носат една особено хумана и благородна суштина

Повеќе...

СВЕТЛИНА 2008

Министерството за одбрана на Република Македонија во Криволак од 18 до 23 мај 2008 год организираше Меѓународна вежба за Помош во катастрофа и Хуманитарна помош на кој учествуваа и 0д Филозовскиот факултет -отсек одбрана и заштита и Indian river community coleuge-Florida како и дел од Единицата за одговор при катастрофи на Црвениот крст на Република Македонија.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE