Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

ДЕСЕТ НОВИ ОСПОСОБЕНИ КАДРИ ЗА ВОДА И САНИТАЦИЈА

Црвениот крст на Република Македонија во соработка со Австрискиот Црвен крст од 1 до 8 мај организираше регионален  тренинг- курс за вода и санитација во Мариово.

Повеќе...

116 мали проекти во рамките на ЦКА ПХВ проектот

Од 18 до 20 април се одржа подготвителна работилница за инструкторите во проектот Црвен крст во акција-Промоција на хумани вредности.

Повеќе...

Иако сум мал и јас знам Прва помош.

Во рамките на проектот Иако сум мал и јас знам прва помош (ПП во градинките),на ден 11.04.2008 година (петок) во 10:30 часот во Дом на АРМ беше организирана завршната манифестација.

Повеќе...

Спроведена обуката за пиер едукатори во рамките на ПРОЕКТ:МЛАДИТЕ И БОНТОН КУЛТУРАТА КОН ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП

Клубот на млади на Црвен Крст на Град Скопје во ноември 2007г. започна со реализација на проектот младите и бонтон културата кон лицата со хендикеп, со  поддршка од ФИООМ-СОРОС, а како партнерска организација во проектот се вклучи младинската мрежа Блу Скај.

Повеќе...

РАБОТИЛНИЦАТА СО ДЕЦА СО АУТИЗАМ

На 28.03. 2008( петок), се одржа работилницата со децата со аутизам, на која се изработуваа кошнички за велигденски јајца. На работилницата присуствуваа 8 дечиња, во присуство на нивните родители и 9 младинци од Клубот на млади.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE