Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

Екскурзија со лицата од дневниот центар Порака

Во рамките на одбележувањето на денот на пролетта и екологијата 21.03 младите на Црвен крст на град Скопје, реализираа активност со лицата од дневниот центар за лица со интелектуална попреченост Порака.

Повеќе...

Плакета златна маска во светот на успехот

Црвен крст на град Скопје е еден од овогодинешниве добитници на наградата златна маска на успехот, доделена на третата по ред манифестација во светот на успехот, организирана од страна на Детла Прес Маркетинг. Оваа манифестација чија својата основна цел промовирање на успехот и оддавање на почит на сите оние кои се покажале како успешни во текот на изминатата година.

Повеќе...

Црвен крст во акција-Промоција на хумани вредности Црвен крст на град Скопје

Гости од Женева, Босна и Херцеговина и Шпанија

Повеќе...

Реализација на донација за заводот Топански поле

На 6.03.2008 год. младите на Црвен крст на град Скопје(клуб на млади) и младите од ООЦК на територија на град Скопје го посетија и остварија донација во Заводот за рехабилитација на деца и младинци -Скопје.

Повеќе...

ТБЦ

Црвен крст на град Скопје во соработка со Министерството за здравство и Х.О.П.С. реализираше акција за туберкулоза- едукација и флуорографско снимање на бегалското население.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE