Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2008

ЦКА-ПХВ имплементација во Босна и Херцеговина

ЦКА-ПХВ освои уште една земја. Во периодот од 14 до 25 Февруари беше започната имплементацијата на ЦКА-ПХВ проектот во Босна и Херцеговина. Во текот на почетната фаза направена е посета на седум ООЦК :Брчко, Луковац, Орашје, Модрича, Фоча, Горажде и Требиње, во кои беа направени еднодневни ЦКА-ПХВ работилници. На секоја работилница беа присутни по 30 младинци.

Повеќе...

„Пријателство Без Граници“- го прослави својот 10-ти јубилеј повторно во Македонија

Се чувствуваме навистина горди што оваа година кога меѓународниот летен камп Пријателство Без Граници го слави својот десетти роденден ја имавме шансата повторно да бидеме домаќини на истиот и да го претставима нашето Национално Друштво во најдобро светло.

Повеќе...

Светскиот ден на Првата помош

Во рамките на одбележувањето на Светскиот ден на Првата помош, на 07.09.2007 (петок) со времетраење од 11:30-14:00 часот, Црвен крст на град Скопје одржацентралната вежба која се организираше на 2 прометни сообраќајници.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE