Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2009

Одбележување на неделата за грижа на стари лица

Црвен крст на град Скопје традиционално организира низа активности за одбележување на неделата за грижа кон старите лица (15-21.11.2009 година).

Повеќе...

Традиционална крводарителска акција 13 Ноември

Црвен крст на град Скопје по повод 13 Ноември, Денот на ослободување на Скопје, традиционално организира крводарителска акција.

Повеќе...

Одбележување на светскиот ден за сеќавање на жртвите од сообраќајни несреќи

Црвен крст на град Скопје оваа година учествуваше во Одбележувањето на светскиот ден за сеќавање на жртвите од сообраќајни несреќи.

Повеќе...

Почеток на втората фаза на ИНК Проектот -Менаџмент на волонтери и вработени

Вклучени нови 12 ООЦК, одржани три семинари, обучени нови волонтери и вработени за изработка на проекти како и формирани групи за подршка.

Повеќе...

Голема крворадителска акција и собирна акција за прехрамбени продукти

На 21 Октомври 2009, Амбасадата на Соединетите Американски Држави во соработка со Црвениот крст на град Скопје И РЗТ организираше големa крводарителска акција и собирна акција за прехрамбени продукти. Акцијата се реализираше во периодот од 10.30 - 15.30 часот на паркинг просторот пред главниот влез на Амбасадата на САД во Скопје.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE