Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Спасителите на планина на тренинг семинар на Попова Шапка

Планинските спасители со уште 10 нови членови од 12 до 15 февруари 2009 год на Попова Шапка ги усовршуваа техниките за спасување на планина во зимски услови.

Под будното око на инструкторите имаа можност да проследат теоретски предавања и практични вежби за  спасување со аки чамец, организација на планинско спасителна акција во зимски услови, прва помош, падови со цепини, движење во наврска, лавинологија и др.

Тренинг семинарот беше реализиран со финансиска подршка на Градот Скопје.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE