Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Едукации,размена на искуства,дружење на младите од клубот на млади на Црвен крст на град Скопје

Во текот на летниот период младите од клубот на млади на Црвен крст на град Скопје беа учесници на повеќе летни кампови низ земјата и надвор

На Girl camp кој се одржа во Стрежево - Битола учествуваше една волонтерка, а на кампот организиран од Црвен крст Битола на планината Баба присуствуваа тројца наши претставници.На летниот камп на планината Плачковица, во организација на Црвениот крст Виница, учесници беа четворица наши волонтери. Во соработка на Црвен крст на град Скопје и Peace corps беше одржан Boys camp во Крушево на кој присуствуваа четворица волонтери од нашиот клуб. На РЦА ПХВ Шаторска населба која беше подигната во Струга учествуваа тројца младинци од клубот. Во текот на летниот период исто така имавме патувања надвор од нашата државо, по претходно добиени покани или остварени контакти со другите национални друштва о организации. На меѓународен летен камп во Бурса, Турција, присуствуваше еден наш претставник, а исто така два претставника имавме и на школата за шминкери во Бања Лука, Босна и Херцеговина. Волонтер од клубот присуствуваше на Youth форумот за крводарители во Коге, Данска

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE