Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2009

Тренинг семинар за Општински тимови

Во центарот Солферино во Струга од 14 до 16 август 2009 год се одржа тренинг-семинар со општинските тимови за одговор при катастрофи

Повеќе...

ЦКА-ПХВ шаторски град

Од 17 до 19 август се одржа ЦКА-ПХВ летнот настан под шатори. За оваа цел беше подигнат еден цел мал шаторски град од 40 шатори беше поставена мобилна кујна и беше обезбеден танкер за пречистување на вода за потребите на кампот од страна на тимот за логистика од единицата за одговор при Катастрофи на ЦКРМ.

Повеќе...

Хуманост на дело

Армија на Р.Македонија, по повод денот на Армијата донираше 15 кутии облека на Црвен крст на град Скопје.

Повеќе...

Камп за 80 момчиња

Во периодот од 03.08-09.08.2009 во Шула Мина во Крушево се одржа Кампот за момчиња (National Leadership Boys Camp)поддржан од Црвен Крст на град Скопје

Повеќе...

ЦКА-ПХВ пехар во ООЦК Кочани

Ако погледнеме на сето она што со заеднички сили го постигнавме во текот на минатиот 2008/2009 ЦКА-ПХВ циклус можеме да кажеме дека сме и повеке од задоволни од плодовите на нашата заедничка работа.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE