Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2009

Центарот за поддршка на образованието и заедницата во Шуто Оризари

На 28 јануари 2009 ( среда) Високиот Комесаријат за бегалци УНХЦР во соработка со Црвениот крст  на град Скопје свечено ќе го отворат Центарот за поддршка на образованието и заедницата во Шуто Оризари наменето за бегалците и барателите на азил.

Повеќе...

Клуб на крводарители на Црвен крст на град Скопје

Во рамките на Црвен крст на град Скопје формиран е Клуб на крводарители во кој членуваат крводарители на територијата на Градот Скопје.

Повеќе...

УЧЕСТВО НА ЕОК НА ЦКРМ НА ВЕРСКИОТ ПРАЗНИК ВОДИЦИ

На 19.01.2009 година, единицата за одговор при катастрофи, повторно учествуваше во традиционалната манифестација за фрлање на крстот во водите на реката Вардар

Повеќе...

Активности по повод Новогодишните празнци и Василица

Црвениот крст на град Скопје традиционално за новогодишните празници и Василица развесели голем број целни групи на коишто им е потребна поддршка за време на празниците. Исто така беа организирани низа активности со цел дружење и убави моменти за сите оние со кои соработувавме во текот на минатата година.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE