Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2009

Петти натпревар по ПП на главните градоби од земјите на регионот на југоисточна Европа

Црвен крст на град Подгорица оваа година ја имаше честа да биде домаќин на В-тото првенство по Прва помош на главните градови од земјите на Југоисточна Европа

Повеќе...

Светски ден на првата помош

Сите луѓе сй помалку или повеќе ранливи, но сите поседуваат способност да научат да дадат прва помош со цел да се зачува нечиј живот.

Повеќе...

Уште една успешна акција на спасителите на планина

По повод Денот на независноста на Република Македонија, планинарскиот клуб КОРАБ по 18-ти пат ја организира меѓународната планинарска акција ИСКАЧУВАЊЕ НА ГОЛЕМ КОРАБ.

Повеќе...

Едукации,размена на искуства,дружење на младите од клубот на млади на Црвен крст на град Скопје

Во текот на летниот период младите од клубот на млади на Црвен крст на град Скопје беа учесници на повеќе летни кампови низ земјата и надвор

Повеќе...

Ликовна колонија “Струга 2009”

Во периодот 25-31.08.2009 год, во Центарот за едукација и рекреација Солферино во Струга академски ликовни уметници од Р. Македонија Србија, Бугарија твореа и се дружеа на ликовната колонија под хуманата димензија на движењето на Црвениот крст.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE