Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2010

МОБИЛНИТЕ ТИМОВИТЕ НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА ТЕРЕН

Поради високите температуре, тимовите на Црвениот крст на град Скопје и денеска делеа минерална вода и информативно пропаганден материал како граѓаните да се заштитат од високите температуре. На стари и изнемоштени им е мерен и крвниот притисок.

Повеќе...

Информирање по реализација

Црвениот крст на град Скопје и Студио модерна повторно ја продолжија заедничката хумана мисија.

Повеќе...

ЦКА-ПХВ пехарот отпатува за Берово

Доделувањето на златниот ПХВ пехар за најуспешната ООЦК односно ООЦК која што изработила најголем број на проекти оценети со сонце полека но сигурно прераснува во една убава традиција. Оваа година пехарот за најуспешна ООЦК во рамките на ЦКА-ПХВ програмата отпатува во Берово.

Повеќе...

КЛУБ 25

Со поддшка на ИФРЦ во рамките на клубот 25- клуб на млади крводарители, 20 млади од Црвен крст на град Скопје и ООЦК на територија на град Скопје во периодот од 24-27 Јуни во центарот Солферино- Струга, добија едукација за млади мотиватори за крводарителство.

Повеќе...

ИНФОРМАЦИЈА - Од мобилните тимови на Црвен крст на град Скопје

Мобилните тимови на Црвен крст на град Скопје секојдневно низ најфреквентните улици во градот, пред здравствените организации, автобуските станици и сл. делеа вода и информативно пропаганден материал како граѓаните да се заштитат од високите температуре. Покрај ова на старите и изнемоштени лица им се мери и крвниот притисок.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE