Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2010

УШТЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

По повод Денот на планетата Земја, Градот Скопје организираше масовна манифестација во Градскиот парк

Повеќе...

Плакета за Црвен крст на град Скопје

По повод 65 годишно постоење од Црвен крст на Р.Македонија се организираше свечена академија под покровителство на Претседателот на Р.Македонија г.Ѓорѓи Иванов.

Повеќе...

113 Мали ЦКА ПХВ проекти

Од 09-11 април ЦКА ПХВ тимот оддржа подготвителна работилница во Струга со цел прегледување и оценување на проектите сработени од младите кои беа дел од циклусот 2009/2010 година.

Повеќе...

Хуманост на денот на шегата 1-ви април

По повод одбележување на денот на шегата 1-ви април Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје организираше хуманитарна забава во клубот Еџпириенце.

Повеќе...

Пантомима на улица Македонија

По повод одбележувањето на 65 годишнината од Црвен крст на Р.Македонија на 17 март 2010 година, Црвен крст на град Скопје ја мобилизираше младината на територија на градот Скопје со цел реализација на теренските активности. 

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE