Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2010

Мојот позитивен пример

Идејата на кампањата Мојот позитивен пример е на одредени датуми во РЗТ медиумски познати личности да бидат „домаќини” на крводарителските акции.

Повеќе...

ЗДРАВА ИСХРАНА ЗА ЗДРАВ РИТАМ НА ВАшЕТО СРЦЕ

(Неделата на борба против срцево садови заболувања 21-28.02.2010) Црвен крст на град Скопје традиционално ја продолжува соработката со Кардиохирургија Филип Втори

Повеќе...

Хуманитарен концерт Љубовни ноти 2

Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје годинава по вторпат го реализираше хуманитарниот концерт под наслов Љубовни ноти 2.

Повеќе...

Слатки подароци од волонтерите на Црвениот крст на град Скопје

По повод Неделата за борба против ракот од 1-ви до 8-ми март , традиционално како и секоја година Црвен крст на град Скопје во соработка

Повеќе...

“Клубови за млади за едукација и превенција”

Црвен крст на град Скопје во соработка со Германскиот Црвен крст во периодот  2009/2010  реализираа проект  “Клуб на млади за едукација и превенција”.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE