Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2010

Стручност и професионалност на ЕОК по повод верскиот празник Водици

По повод верскиот празник Водици, 30 волонтери од тимовите за спасување на вода, спасување на планина, вода и санитација,

Повеќе...

Црвен крст во Трчај Петко

Црвен крст на град Скопје, ЦКА-ПХВ канцеларија се претстави во едукативна деца за деца и млади Трчај Петко.

Повеќе...

Да го одбележиме Светскиот ден на ракот „И ракот може да се спречи “

3-ти февруари, 2010 година, Скопје, сала Даре Џамбаз

Повеќе...

Магичен ден за децата

 

После успешно завршената акција во соработка со Рамсторе Малл, Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје со собраните средства од акцијата изработи 60 пакетчиња,

Повеќе...

Остварување на новогодишни желби

 

Волшебната елка на желби во ТЦ Рамстор ги исполни сите новогодишни желби на децата сместени во згрижувачки семејства на територија на град Скопје.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE