Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Тренинзи на планинските спасители

Планинските спасители на Црвен крст на град Скопје континуирано преку тренинзи, обуки и подготовки ги усовршуваат вештините за спасување.

Минатиот викенд спасителите поминаа два дена на кањонот Матка каде преку вежби но и маркација ја подобруваа личната подготвеност за спасување на лица особено од кањоните. На сите видни места на карпите, на бандери е маркиран бројот на спасителната станица 071/216-013 за да биде подостапен на сите посетители во случај на некаква повреда или потреба.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE