Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Порака

На 16.11.2011 дел од волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје го посетија дневниот центар Порака.

Целта на оваа посета беше на креативен начин да го подигнат нивото на социјализација на овие лица.
Со здружени сили реализираа музичка работилница и преку игра и песна поминаа прекрасен и исполнет ден.
Соработката продолжува и понатака и веќе е договорена нова средба по повод 3 декември светскиот ден на лица со хендикеп.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE