Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Планинските спасители на курс за ориентација во простор

Планинските спасители на Црвениот крст на град Скопје, континуирано преку курсеви, тренининзи, вежби ги усовршуваат вештините за спасување на планина и потрага по исчезнати граѓани.

На 29.11. 2011година во просториите на Црвениот крст на град Скопје почна курсот за ориентација во просторот. Курсот ќе се реализира во два дела, првиот теоретски и вториот практичен на Водно.
Курсот го држат искусни предавачи од Друштвото Трансферзалец.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE