Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Грижа за стари лица во домашни услови

Во пресрет на Новогодишните празници, на социјално загрозените и изнемоштени стари лица во проектот „Грижа за стари лица во домашни услови“

им беше доделена помош во храна и хигиена.

Дел од лицата беа посетени од страна на заменик Амбасадорот г-дин Brian Aggeler, PAO Angela Aggeler, and APAO Brian Bauer и Секретарот на Црвениот крст на град Скопје кој им посакаа најубави желби во новата година.
Поделената помош беше собрана во заедничка акција на Црвениот крст и Американската амбасада која беше организирана на 12 Септември по повод сеќавањето на жртвите од 11 Септември.

 

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE