Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

АКТИВНОСТИ НА ЦК НА ГРАД СКОПЈЕ И ООЦК НА ТЕРИТОРИЈА НА СКОПЈЕ ВО ЦЕНТРИТЕ ЗА ДЕЦА СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

Во рамките на проектот поддржан од Комерцијална банка, на територија на град Скопје беа реализирани две активности.

Повеќе...

Кликнете „лајк“ за да донирате 1 денар

Деновиве започна хуманитарната акција „Разбудете се хумани 3“, во организација на Дормео и Црвен Крст Скопје.

Повеќе...

Нов циклус на ЦКА ПХВ програмата

Со почетокот на учебната година започнува и новиот циклус на ЦКА ПХВ програмата, 2011-2012.

Повеќе...

,, Помислете и на нас,, Кампања за одбележување на - ,, Денот на гладта,,

Црвениот крст на град Скопје традиционално се вклучува со активности и посебна програма по повод одбележувањето на 16 Октомври - Меѓународниот ден на гладта .

Повеќе...

350 крводарувања во чест на Тоше Проески

Црвениот крст на град Скопје продол жува да ги поттикнува, поддржува и помага хуманите иницијативи.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE