Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Семинар за трговија со луѓе 24-25.09.2011 година

На покана на Црвениот крст на Србија и Црвениот крст на Белград, претставник на Црвен крст на град Скопје,

клуб на млади, присуствуваше на тренинг едукација за нови тренери по трговија со луѓе.

Повеќе...

Курс по прва помош за спасителите на планина

На 1 и 2 октомври 2011 година, на Водно се одржа курс за прва помош за спасителите на планина. Курсот го следеа 14 спасители на планина.

Повеќе...

„Грижа на стари лица во домашни услови“

На 19 септември, во просториите на Црвениот крст на Р. Македонија со обраќање на Австрискиот амбасадор

беше одбележан официјалниот почеток на проектот „Грижа за стари лица во домашни услови“.

Повеќе...

„КАТАСТРОФИТЕ НЕ ПРОСТУВААТ“

Под мотото „Катастрофите не простуваат“, во периодот од 08 до 19 септември беше реализиран проект за подготвеност и дејствување при катастрофи во Измир, Турција на кој учество земаа и 10 претставници од Македонија.

Повеќе...

Злато за Скопје

Екипата по Прва Помош на Црвен крст на град Скопје го освои златото на натпреварот по Прва Помош на екипи од главните градови на земјите од Југоисточна Европа.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE