Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Европска недела на мобилност

Градот Скопје прв пат оваа година ја одбележува европската неделата на мобилност.

Повеќе...

7 - Недела на принципите на Црвен крст

Во текот на летниот период 7 Волонтери од Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје го реализираа проектот 7 - недела на принципите на Црвен крст.

Повеќе...

Светскиот ден на Првата помош

Црвен крст на град Скопје на 14 септември (среда) во Трговскиот центар Рамстор го одбележa Светскиот ден на Првата помош.

Повеќе...

За посреќно детство

Црвениот крст на град Скопје и општинските организации на Црвен крст на територија на град Скопје (ООЦК Кисела Вода, ООЦК Карпош, ООЦК Центар, ООЦК Гази баба) традиционално ја организираат активноста За посреќно детство.

Повеќе...

Крводарителска акција со Американска Амбасада

Црвен крст на град Скопје по трет пат организира крводарителска акција во соработка со Американската Амбасада во Скопје. Иницијатор на акцијата е Американската амбасада со цел
одбележување на трагичниот настан од 2001 година и со цел поттикнување на хуманоста и општествена одговорност како кај своите вработени така и кај партнерите и соработниците.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE