Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Црвен крст и Пиволенд

Црвен крст на град Скопје и ова година ќе земе учество на овогодишен гурмански викенд-Пиволенд.

Повеќе...

Ликовна колонија “Струга 2011”

Традицијата за одржување на ликовни колонии во организација на Црвен крст на град Скопје трае веќе години на ред, а оваа година истата е поддржана од Министерството за култура на Р. Македонија.

Повеќе...

Мобилни тимови на терен

Црвен крст на град Скопје по препораките на Министерсво за здравство а со финансиска поддршка на градот Скопје беше присутен на терен со своите мобилни тимови со цел помош и поддршка на населението.

Повеќе...

ЗА СКОПЈЕ СО ЉУБОВ, СОБРАНИ 188 ЕДИНИЦИ КРВ

Црвениот крст на град Скопје и оваа година традиционално на 26 јули ја одбележа годишнината од катастрофалниот земјотрес кој во далечната 1963 година го погоди Скопје.

Повеќе...

ЦКА-ПХВ пехарот отпатува за Охрид

Овогодинешниот добитник на ЦКА-ПХВ преодниот пехар за најмногу изработени проекти со сонце во циклусот 2010/2011 е ООЦК Охрид.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE