Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Црвен крст на град Скопје добитник на награда за поттикнување на донаторски практики кај претпријатија и индивидуалци

Во организација на Центарот за инстиуционален развој – ЦИРа на 11 Јули беа доделени наградите за филантропија и општествена одговорност за 2010 година.

Повеќе...

Заштита на населението од топлотни бранови

Црвен крст на град Скопје во соработка со Црвениот крст на Р.Македонија, а со финансиска подршка

од Министерството за здравство и Институтот за јавно здравје- Скопје ги реализираат следите активности за заштита на населението од топлотни бранови.

Повеќе...

Пронајди го волонтерот во себе 2011 ГОДИНА НА ВОЛОНТЕРИЗАМ

Во рамките на кампањата за промовирање на волонтеризмот 2011 ГОДИНА НА ВОЛОНТЕРИЗАМ

Повеќе...

Одбележан 01 Јуни - Ден на згрижувачки семејства

Во рамките на проектот поддржан од Комерцијална банка, Црвениот крст на град Скопје во соработка со Меѓуопштинскиот центар за социјална работа Скопје,

на 01 Јуни традиционално го одбележува Денот на згрижувачки семејства.

Повеќе...

Успешно заокружување на уште еден циклус на ЦКА-ПХВ

ЦКА-ПХВ програмата и овој Мај заокружи уште еден неверојатно успешен циклус.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE