Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Најмалите учеа за работата на Црвениот Крст

Во периодот од 18 - 23 мај во основното училиште Мирче Ацев се оддржаа четири дисеминациски обуки прилагодени за учениците од прво одделение.

Повеќе...

ПРОНАЈДИ ГО ВОЛОНТЕРОТ ВО СЕБЕ

Одбележување на 08 Мај Светски ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина

Повеќе...

Моето срце во сите бои

Проект за психосоцијална поддршка на деца со вродени срцево садови аномалии

Повеќе...

Започна летниот курс за спасување на планина

На 10.04.2011 година на Водно се одржаа првите теоретски предавања и практични вежби од летениот курс за спасување на планина.

Повеќе...

Проекти за најмладите

Црвениот крст на град Скопје оваа година, 07ми Април – Денот на здравјето го одбележа со започнување на два проекти од областа на здравствената дејност.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE