Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

ПЛАНИНСКИТЕ СПАСИТЕЛИ ВО АКЦИЈА

Минатиот викенд на Водно, дежурните планински спасители имаа полни раце работа.

Повеќе...

ВРЕМЕ Е ЗА ПОВЕЌЕ ЗНАЕЊА

Одбележана неделата за борба против ракот 1-8 Март

Повеќе...

Општината Центар - нов приајтел на проектот ЦКА-ПХВ

Во циклусот 2010/2011 проектот ЦКА-ПХВ може да се пофали со една нова сосема поинаква соработка.

Повеќе...

Љубовни ноти 3

Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје годинава по трет пат го реализираше хуманитарниот концерт под наслов Љубовни ноти 3.

Повеќе...

Хуманитарен концерт „Љубовни ноти 3”

Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје годинава по трет пат го реализира хуманитарниот концерт под наслов Љубовни ноти 3.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE