Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2011

Порака

На 16.11.2011 дел од волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст на град Скопје го посетија дневниот центар Порака.

Повеќе...

Црвен крст на град Скопје добитник на наградата ФЕНИКС

Овогодинешниот добитник на наградата Феникс која ја доделува општината Центар е Црвениот крст на град Скопје.

Повеќе...

1400 млади обучени за дисеминација

Во рамките на новиот циклус на ЦКА-ПХВ програма, се организираше еднодневна обука за 40 дисеминатори за ЦКА ПХВ моделот

дел од нив се по прв пат во програмата, а дел од нив веќе биле вклучени во некој од предходните циклуси.

Повеќе...

Тренинзи на планинските спасители

Планинските спасители на Црвен крст на град Скопје континуирано преку тренинзи, обуки и подготовки ги усовршуваат вештините за спасување.

Повеќе...

,, Помислете и на нас,, Кампања за одбележување на Денот на гладта ЦК на град Скопје и ООЦК на територија на град Скопје

Црвениот крст на град Скопје и ООЦК традиционално се вклучува со активности и посебна програма по повод одбележувањето на 16 Октомври - Меѓународниот ден на гладта .

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE