Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ОДБЕЛЕЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ВОЛОНТЕРИЗМОТ

Во соработка со народната канцеларија на претседателот на РМ д-р Ѓорге Иванов, Црвениот крст на град Скопје го одбележа Светскиот ден на волонтеризмот - 05 Декември.

Пред просториите на народната канцеларија, волонтерите од клубот на млади на ЦК на град Скопје, на поставен штанд делеа промотивни и информативни флаери и брошури преку кои сите минувачи имаа можност да се запознаат со нашите активности како и со начините како може да станат волонтери во организацијата.
Во просториите на народната канцеларија за цело време беа емитувани наши спотови, филмот Приказна за една идеа и сл. видео записи кои исто така го доближија волонтеризмот до сите заинтересирани граѓани.
Во активноста активноста се вклучија и волонтерите во канцеларијата на претседателот на РМ.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE