Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА ПРОЕКЦИЈА ВО КИНО РАМСТОР СО ДЕЦАТА БЕГАЛЦИ

Саботата претпладнедне на 15.12.2012, во предновогодишната празнична атмосфера, 34 деца од заедницата на бегалците го проследија американскиот анимираниот филм „ Кунг Фи Панда 2 “.

Децата беа придружувани од 4 едукатори и 2 волонтери од заедницата на бегалците.
Час и половина децата уживаа во акционо – комичниот филм со боречки вештини кое го вклучува херојското патување на главниот лик пандата По.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE