ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРАЗНИЧНА ПРОЕКЦИЈА ВО КИНО РАМСТОР СО ДЕЦАТА БЕГАЛЦИ

Саботата претпладнедне на 15.12.2012, во предновогодишната празнична атмосфера, 34 деца од заедницата на бегалците го проследија американскиот анимираниот филм „ Кунг Фи Панда 2 “.

Децата беа придружувани од 4 едукатори и 2 волонтери од заедницата на бегалците.
Час и половина децата уживаа во акционо – комичниот филм со боречки вештини кое го вклучува херојското патување на главниот лик пандата По.