Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ

Во пресрет на новогодишните празници Пунктот за бездомници го посети Градоначалникот Коце Трајановски кој на бездомниците им подели по еден ранец со топла облека.

Покрај овие подароци за бездомниците вкусни домашни пити и колачи донираа членовите на Активот на жени пензионерки од Кисела Вода кои се и редовни корисници на Дневниот центар за стари лица на Црвениот крст како и студентите на Воената академија кои донираа колачи и сокови.
Пунктот во изминатите месеци го посетуваат во просек 30 лица кој добиваат хигиенски услуги, берберски услуги, лекарски прегледи и разговор со психолог и социјален работник.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE