Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Тренинг семинар во Крушево

Во втората половина на месец декември, тимот за спасување на планина на Црвен крст на град Скопје оддржа тренинг семинар за спасување во планина на 5 курсисти од Крушево на барање на општината Крушево.

На курсистите им беше теоретски презентирано што значи спасување во планина и која е должноста на спасувачот но исто така беше презентирано укажување на прва помош, транспорт и извлекување по стрмен терен како и потрага по исчезнат односно затрупан во лавина.
За потреби на снимање на репортажа беше презентирано и спасување од ски лифт на повреден скијач.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE