Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

ТОПОЛ НАПИТОК ЗА ПОУБАВИ ПРАЗНИЦИ

ВИТАЛИЈА И ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ СО ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СТАРИТЕ ЛИЦА

По повод новогодишните празници компанијата ВИТАЛИЈА за сите кориснци во домашни услови на проектот: „ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА СТАРИ ЛИЦА И ЦЕНТАР ЗА ДАВАЊЕ ПОМОШ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ“ донираше 120 чаеви.
Сите 120 чаеви кои беа донирани беа дадени на корисниците од страна на тимот на 4 медицински сестри.
ВИТАЛИЈА се погрижи овие чаеви да бидат со разлин вкус и од органско потекло. Така имаше со вкус на брусница, зелен чај, планински итн. што придонесе различните потреби на старите лица да бидат задоволени поради различните пробелми со кои секое старо лица се соочува особено во зимските денови.

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE