ТОПОЛ НАПИТОК ЗА ПОУБАВИ ПРАЗНИЦИ

ВИТАЛИЈА И ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ СО ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА СТАРИТЕ ЛИЦА

По повод новогодишните празници компанијата ВИТАЛИЈА за сите кориснци во домашни услови на проектот: „ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА СТАРИ ЛИЦА И ЦЕНТАР ЗА ДАВАЊЕ ПОМОШ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ“ донираше 120 чаеви.
Сите 120 чаеви кои беа донирани беа дадени на корисниците од страна на тимот на 4 медицински сестри.
ВИТАЛИЈА се погрижи овие чаеви да бидат со разлин вкус и од органско потекло. Така имаше со вкус на брусница, зелен чај, планински итн. што придонесе различните потреби на старите лица да бидат задоволени поради различните пробелми со кои секое старо лица се соочува особено во зимските денови.