Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2012

Курс за јазли за спасување на планина

На крајот на месецот ноември, на средно Водно се одржа првиот курс-едукација за користење на јазли за спасување.

Повеќе...

Децата од градинката „13 Ноември“ учеа за Црвениот крст и грижата за старите лица

50 деца од градинката 13 Ноември на возраст од 4 и 5 години учеа за Црвениот крст и грижата за старите лица.

Повеќе...

Известување за одржување на курс за обука на нови спасители

Пријавувањето на кандидати за спасители на вода.

Повеќе...

Светското првенство во безбедност и спасување на вода, “RESCUE 2012”.

Во периодот од 07 до 18 Ноември во организација на Меѓународната федерација за безбедност на вода и Федерацијата за безбедност на вода на Австралија во Аделаид, Јужна Австралија се одржа Светското првенство во безбедност и спасување на вода, “RESCUE 2012”.

Повеќе...

НИЕ САКАМЕ, ВИЕ ЗНАЕТЕ, ЗАЕДНО МОЖЕМЕ

МОТОТО ПОД КОЕ СЕДУМ ДЕНА СЕ ОДБЕЛЕЖАА ВО ЗНАКОТ НА ЛИЦАТА ВО ТРЕТО ДОБА

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE