Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2012

Традиционална крводарителска акција 13 Ноември

Црвен крст на град Скопје, тредиционално по повод Денот на ослободување на градот Скопје организира крводарителска акција 13 Ноември.

Повеќе...

Позитивен пример за општествена одговорност

Во рамките на кампањата по повод Меѓународниот Ден на гладта (16 Октомври до 13 Ноември 2012 година) на територија на град Скопје како пример за општествена одговорност ја истакнуваме поддршката на вработените во компаниите ОКТА и ОНЕ.

Повеќе...

„Разбудете се хумани 4“

Во периодот од 20 Oктомври до 20 Ноември во организација на Црвен Крст на град Скопје и Дормео се реализира по четврти пат големата хуманитарна акција „Разбудете се хумани 4“ чија цел е подобрување на животните услови на ранливата категорија на луѓе преку собирање на користени душеци и нивно донирање.

Повеќе...

„Помислете и на нас! Одбележан меѓународниот ден на глад

Под мотото „Помислете и на нас! “Црвениот крст на град Скопје и Општинските организации на Црвениот крст почнувајќи од 16 Октомври - Меѓународниот Ден на гладта и оваа година организираат кампања која ќе се спроведува до 13 Ноември.

Повеќе...

Недела за борба против шеќерна болест

На 12 Октомври,Петок, по повод Неделата за борба против шеќерната болест, во рамки на Дневниот центар за стари лица се одржа предавање на тема:„ ДИЈАБЕТИС- Колку повеќе знам, толку полесно се справувам“.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE