Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2012

Обучени 40 дисеминатори во ЦКА ПХВ програмата

На 16 и 17 октомври се одржа обука за избраните дисеминатори во рамките на ЦКА ПХВ програмата.

Повеќе...

Проектот ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА СТАРИ ЛИЦА И ЦЕНТАР ЗА ДАВАЊЕ ПОМОШ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ презентиран пред Универзитет Трето Доба

На 21 септември во просториите на Филозофскиот факултет во Скопје, пред челновите на Универзитетот Трето Доба,  uni  беше презентиран проектот „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“.

Повеќе...

Вежба на Тимовите за одговор при катастрофи при Црвен крст на град Скопје и Француска Амбасада

Црвен крст на град Скопје уште една покажа нa терен дека поседува капацитети и подготвеност да одговори на евентуална природна катастрофа на терен.

Повеќе...

Подготвителна работилница на ЦКА ПХВ тимот за новиот циклус 2012-2013 година

Се оддржа првата подготвителна работилница за ЦКА ПХВ програмата, новиот циклус 2012-2013 година. Истата беше организирана во Скопје од 6 до 7 октомври во Дневниот центар за стари лица.

Повеќе...

Крводарителска акцијана 05.10.2012 год. Тоше Фан клуб

Црвен крст на град Скопје по трет пат во соработка со Тоше Фан Клуб Форумот организираше крводарителска акција на 05.10.2012 година ( петок) по повод последниот концерт во живо на Тоше Проески во Скопје.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE