Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2012

Донација од Арчелор Митал – Скопје за пунктот за бездомници

Во просториите на Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје во Момин поток, релизирана беше уште една хумана донација на алишта.

Повеќе...

Ликовна колонија “Струга 2012”

Во текот на месец Август (23-30.08), во Центарот за едукација и рекреација - Солферино во Струга, академски ликовни уметници од Р. Македонија, Србија, Словенија беа учесници на годинешнава ликовна колонија .

Повеќе...

Донација од АРМ на РМ

Армијата на Република Македонија, во пресрет на денот на АРМ 18.08 и по повод одбележувањето на јубилејот 20 години АРМ на РМ, реализираше донација на облека.

Повеќе...

Заедничко чествување

100 пакети со храна за најзагрозени семејства од муслиманска вероисповест, беа донирани по повод верскиот празник Бајрам како и денот на хуманитарните работници.

Повеќе...

Лица со оштетен вид учеа за Движењето на ЦК

Изминатиот вторник (07.08.2012) учениците од училиштето за лица со оштетен вид имаа можност преку една од активностите на В.И.П. проектот, наменет за лица со оштетен вид, да научат за настанокот на ЦК, за принципите, компонентите и актиностите на Црвениот крст.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE