Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2012

Новогодишни пакети за бездомниците

По повод новогодишните празници Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски на 30 декември го посети Пунктот за бездомници на Црвен крст на град Скопје.

Повеќе...

Предновогодишна средба со згрижувачките семејства

Во пресрет на новогодишните праници Црвениот крст на град Скопје реализираше повеќе хуманитарни активности,

донации за повеќе целни групи со цел да внесеме радост и топлина во секој дом.

Повеќе...

Волшебна елка на желби 3

Новогодишната елка на желби ги исполни сите 79 детски желби на децата без родителска грижа сместени во згрижувачки семејства.

Повеќе...

Да споделиме радост

Новогодишните празници се голема радост за најмладите, а токму преку донацијата на новогодишни пакетчиња во рамките на акцијата Да споделиме радост

поддржана од ЕВН Македонија, внесовме радост и топлина кај повеќе дечиња.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE