Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

Хумани иницијативи

Нови столици, клима уред, скенер и принтер за работа, апарат за вода се дел од донацијата кои беа обезбедени од страна на црквата  Jesus Christ of latter day saints за новоотворениот центар за млади во Шуто Оризари.

Се направи проценка во која младите ги кажаа своите потреби за уште подобро функционирање на клубот кој е отворен со поддршка на ЕВН Македонија.

Црвениот крст на град Скопје има одлична соработка со црквата која има свои претставници во нашата земја и преку кои се рализираат вакви мали но сепак хумани иницијативи.

Во 2012 година тие подржаа еден проект преку кој во пунктот на бездомници беа набавени нови душеци, машина за перење алишта, туш кабина...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE