Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

ЦРВЕН КРСТ НА ГРАД СКОПЈЕ И ЗДРАВСТВЕН ДОМ СКОПЈЕ ЈА ОФИЦИЈАЛИЗИРАА СВОЈАТА СОРАБОТКА

На 05ти Јуни оваа година во рамките на проектот „Дневен центар за стари лица и центар за давање помош во домашни услови“ официјално започнуваат активностите кои Здравствениот Дом Скопје и Црвен крст на град Скопје заеднички ги зацртаа со потпишувањето на Меморадумот за соработка кој се случи минатата недела.

Повеќе...

Летен камп

Во период од 09 – 14.06.2013 г. Црвен крст на град Скопје  Во соработка со Специјална болница Филип по трет пат  релизираа 5 дневен  летен  камп во хотелот Солферино – Струга на кој 10 обучени волонтери беа активна подршка.

Повеќе...

СОС линија за заштита од топлотни бранови

Целта на овој камп е психосоцијална поддршка на 10 деца со вродени срцеви мани на возраст од 6 – 14 години како и психосоцијална поддршка на родителите чии деца живеат со овој проблем.

Повеќе...

Втора ЦКА-ПХВ Финална работилница

Во текот на викендот од 31 мај до 02 јуни, се случи втората по ред Финална работилница во рамките на тековниот ПХВ циклус.

Повеќе...

Трета ЦКА-ПХВ финална работилница

Заврши и третата, а воедно и последната за овој циклус, финална ПХВ работилница.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE