Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

Прва ЦКА-ПХВ Финална работилница

40 младинци и десетина дисеминатори од целата држава присуствуваа на првата ПХВ финална работилница во циклусот 2012-2013 година.

Повеќе...

Вежба за спасување во Аџибадем Систина

На 18.05.2013 год вработените од клиничката болница " Аџибадем Систина "ја спроведоа вежбата за спасување во случај на пожар и покажаа дека можат да одговорат на сите предизвици во случај на вонредни и непредвидени состојби.

Повеќе...

Одбележување на 8 мај

На Денот на Движењето на Црвениот крст и Црвената Полумесечина, 08 Мај, Министерот за Здравство г. Никола Тодоровски го посети Дневниот центар за крводарители и подели благодарници на крводарители од ООЦК на територија на град Скопје со над 100 крводарување со што на симболичен начин  им оддадеме признание за нивната хуманост и хуманитарна акција преку чинот на дарување крв.

Повеќе...

ОДБЕЛЕЖАН ДЕНОТ НА ШЕГАТА И ЗАБАВАТА

Во рамките на проектот за социјализација на деца и млади со посебни потреби поддржан од Комерцијална банка а.д. , на 29.03  во просториите на креативниот центар во Зоолошката градина Скопје се реализираше креативна работилница, а потоа и прошетка низ ЗОО.

Повеќе...

ПХВ програмата со нов рекорден број на проекти

Во периодот од 18 до 21 април во центарот Солферино во Струга се случи подготвителната работилница на ПХВ Колегиумот за евалуација на изработените мали проекти за добробит на заедницата во текот на циклусот 2012/2013.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE