Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

Одбележана Неделата на хигиенизација со децата од заедницата на бегалците

Традиционално, Центарот за образование и поддршка на заедницата на бегалците секоја година ја одбележува Неделата на хигиенизација која е календарска активност на Црвен крст.

Повеќе...

Меѓугенерациска поетско-културна манифестација за активен пристап кон животот во трето доба

На 23.04.2013 год., со почеток во 18:00 часот, во ДХО Даре Џамбаз се оддржа „Меѓугенерациска поетско-културна манифестација“.

Повеќе...

ПРОМОВИРАН ПРИРАЧНИК ЗА РАБОТА СО СТАРИ ЛИЦА

Во Дневниот центар за стари лица на 25ти Април, Црвениот крст на РМ, Заводот за Социјални Дејности – Скопје и Министерството за Труд и Социјална Пилитика го  прмовираа прирачникот за работа со стари лица, резултат на стручниот труд и практични искуства од досегашната работа со оваа целна група.

Повеќе...

ОДБЕЛЕЖАН 8-МИ АПРИЛ, МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА РОМИТЕ

Клуб на млади на општина Шуто Оризари, во рамките на Црвен крст на град Скопје, по повод одбележувањето на 8- ми Aприл

Повеќе...

Донација од Словенечки компании

Црвениот крст на град Скопје го поттикнува донирањето во заедниците каде компаниите дејствуваат.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE