Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

Симултанка – шаховски турнир за поттикнуавње на активно стареење во Дневниот центар за стари лица

На 26 март во Дневниот центар за стари лица во ДХО Даре Џамбаз, 16 пензинери мажи и жени и еден волнтер имаа можност да учестуваат во Симултанка – шаховски турнир со веле мајсторот Драгољуб Јакимовиќ.

Повеќе...

Дисеминација за студентите од Шумарски факултет

Студентите од Шумарски факултет во Скопје поттикнати од хуманата мисија на Црвениот крст изразија желба да се вклучаат во нашата организација.

Повеќе...

Сава Осигурување за бездомници

Оваа година, во текот на последната недела на месец Март, Сава осигурување и Црвениот крст на град Скопје, заеднички го одбележаа корпоративниот ден на групацијата Сава Ре под мотото „Мислиме на бездомниците“.

Повеќе...

СТАРИТЕ ЛИЦА УЧЕА КАКО ДА ОДГОВОРАТ ПРИ КАТАСТРОФИ

Во дневниот центар за стари лица, во Даре Џамбаз, на 19ти март се одржа предавање на тема: Одговор при катастрофи.

Повеќе...

Супер е да си млад, кул е да си хуман- кампања за промоција на крводарителството кај младата популација

Со мотото Супер е да си млад, кул е да си хуман, Црвениот крст на град Скопје со вработените од Ремедика и ракометарите на Металург започнуваат со кампања за подигнување на свеста за крводарителството.

Повеќе...

Повеќе Артикли...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE