Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Пункт за бездомници

punkt bezdomnici

Пункт за бездомници,
секој петок и понеделник
од 09.00 до 16.00.
телефон за контакт: 071/733-171

reklami

АРХИВА НА НАСТАНИ 2013

Промовирање на организацијата

Со цел подобро промовирање на организацијата, мисијата и активностите вршиме дисеминација на различни целни групи организирани на различни начини.

Повеќе...

Водици-2013 години

Црвен крст на град Скопје и оваа година дејствуваше во реализација на одговорни задачи во сферата на дејствување и одговор при катастрофи.

Повеќе...

Волшебната елка ги исполни сите детски желби

Новата година е период од годината кога особено малите веруваат дека нивните желби можат да се остварат, а хуманите граѓани се токму оние кои помогнаа во оставарување на детските соништа и желби.

Повеќе...

Dneven centar za daruvanje krv

Дневен центар за дарување крв
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Понеделник до Петок од:
10:00 до 17:00 часот
Сабота од 09 до 14 часот.

dneven centar za stari lica

Дневен центар за стари лица
„ДАРЕ ЏАМБАЗ“
Секој работен ден од:
09.00 до 15.00 часот

Punkt za obleka

Пункт за облека
Понеделник, Вторник, Четврток, Петок
од 10 до 14 часот.

BANER KOPCE